Daily Current Affairs In English 4 April 2023

0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in English, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs, From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is ( general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.

Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get  Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

Current Affairs Today in English

Question 1- Who has recently been appointed as the new Executive Director of RBI?

Answer – Neeraj Nigam

banner

Question 2- Recently which state government has approved the proposal to set up three new medical colleges?

Answer – Rajasthan

Question 3- By whom has the book ‘Courting India: England, Mughal India and the Origins of Empire’ been released?

Answer – Nandini Das

Question 4- Which company has recently acquired ‘Karaikal Port’?

Answer- Adani Group

Question 5- Who has recently inaugurated the ‘Diamond Jubilee Celebrations’ of CBI?

Answer- Narendra Modi

10 current affairs in english

Question 6-  Recently who has won his first ‘Australian Grand Prix 2023’?

Answer- Max Verstappen

Question 7- Recently who has become the new Vice Chief of the Navy

Answer- Sanjay Jasjit Singh

Question 8- Where has India Sri Lanka’s 10th bilateral maritime exercise SLINEX-2023 started recently?

Answer – Colombo

★★★★ You Can Also Read ★★★★

📣 Currentquestion is now on Social Sites:- Facebook Instagram Pinterest Tumblr , TO Get All The Latest News, Like, Follow and bookmark our website, CURRENT QUESTION



Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english


Daily Current Affairs In Hindi

You Can Also Watch Us On YouTube

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy