Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 5 May

Daily Current Affairs In English 5 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in Hindi

Q 1.    Which Sri Lankan cricketer has announced his retirement from international cricket at the age of

            only 32?

Ans.    Thisara Perera

Q 2.    Which tournament has been indefinitely postponed by BCCI due to Kovid-19?

Ans.    Indian Premier League (IPL)

Q 3.    Which famous litterateur has died due to corona virus?

Ans.    Prabhu Joshi

Q 4.    Which organization has recently given emergency use authority to the Moderna Corona vaccine?

Ans.    World Health Organization

Daily Current Affairs In English

Q 5.    At what age is Jagmohan, the former governor of Jammu and Kashmir, passed away?

Ans.    94 years

Q 6.     Recently T Ravi Shankar has taken charge as the Deputy Governor of Reserve Bank of India.

Ans.     Fourth

Q 7.    Recently, who has announced the cancellation of IPL 2021 due to the Grow up of Corona virus?

Ans.    BCCI

Q 8.    Which cricket team’s former captain and all-rounder Thisara Perera has announced his retirement

            from international cricket?

Ans.     Shree Cricket Team

Q 9.   Which scientist awarded Padma Shri, who played an important role in making the light combat

            aircraft Tejas, died of a heart attack at the age of 78?

Ans.     Manas Bihari Verma

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

May current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment