Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 7 April

Daily Current Affairs In English 7 April

by Current2021

In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

Daily Current Affairs In English

Q 1. The country’s largest floating solar power plant has been announced in which state of India?

Ans. Telangana

Q 2. Recently Justice NV Ramana appointed as the new Chief Justice of India by President Ram Nath

Kovind Has been done?

Ans. 48th

Q 3. Recently President Ramnath Kovind has announced the new Chief Justice of India?

Ans. N. V. Ramana

Q 4. Which state government has recently given biodiversity to an area in Amboli in Sindhudurg district

of Western Ghats. Have you declared a heritage site?

Ans. Government of Maharashtra

Q 5. Recently digital insurance company has appointed its brand ambassador?

Ans. Virat Kohli

Q 6. Which day is celebrated on 7th April around the world?

Ans. World health day

Q 7. Recently which state government has launched Chiranjeevi Bima Yojana?

Ans. Government of Rajasthan

Q8. Recently, noted social technologist Dr. Chintan Vaishnav as the new Mission Director of KISS Mission

Have appointed?

Ans. Atal Innovation Mission

Q 9. Recently Rajasthan Chief Minister Ashok Gehlot has launched which new scheme in the state?

Ans. Chiranjeevi Insurance Scheme

Daily Current Affairs In English

CURRENT AFFAIRS IN HINDI

top 10 current affairs

today current affairs in english

latest current affairs, top 10 current affairs,

You may also like

Leave a Comment