Daily Current Affairs In English 9 July 2021

0 comment
Daily current affairs In English


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    At the age of 87, the ex Chief Minister of 6 times of the Himachal Pradesh has died, what was his

            name?

banner

Ans.    Virbhadra Singh

Q 2.     Who has been appointed the new education minister?

Ans.    Dharmendra Pradhan

Q 3.     Who has been a new Sports Minister replaced by Kiran Rijiju in the Cabinet expansion?

Ans.    Anurag Thakur

Q 4.    A new department has been formed under the Ministry of Finance What has been kept?

 Ans.    Department of public enterprises

Q 5.    Whose brand ambassador has been made to Union Minister Nitin Gadkari?

Ans.    Khadi natural paint

Q 6.    Prime Minister Narendra Modi has given the responsibility of the Railway Ministry in the Cabinet

            to replace Piyush Gayel?

Ans.    Ashwini Vaishnav

Q7.     India’s Aditya Mittal has recently become Chase Grandmaster at the age of how much?

Ans.    14 years

Q 8.      Who has been entrusted with the charge Ministry of cooperative of recently formed?

Ans.     Amit Shah

Q 9.     From which state of India, the first consignment of GI certified Bhalia wheat has been exported?

Ans.    Gujarat

Daily current affairs In English, current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs english,

top 10 current affairs in english,9 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021



Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy