Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 10 May

Daily Current Affairs In English 10 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in Hindi

Q 1.    Recently, Mukesh Ambani’s Reliance Retail has become which fastest growing retail company in the

            world?

Ans.     The second

Q 2.     Recently, how many times has Banyan Munich captured Germany’s Football League Bundesliga title?

Ans.     9th time

Q 3.     Recently NASA’s Rover (Perseverance Rover) has recorded the flight of Ingenuity helicopter from which

             home?

Ans.     Mars Planet

Q 4.     Which batch of women military police has recently been inducted into the Indian Army?

Ans.    The first

Q 5.     Recently, 51-year-old British citizen of Pakistani origin, Sadiq Khan has been elected as the Mayor of

             London?

Ans.     second time

Daily Current Affairs In English

Q 6.      Vinesh became the fourth woman wrestler to qualify for Tokyo Olympics after Anshu Malik and Sonam

              Malik?

Ans.      Seema Bisl

Q 7.      Which app has been launched by Interpol to identify stolen cultural property around the world?

Ans.      ID-Art

Q 8.      Which senior journalist has died due to corona infection?

Ans.     Shes Narayan Singh


Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

Today Current Affairs in Hindi

top 10 current affairs in english
May current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment