Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 11 July 2021

Daily Current Affairs In English 11 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Los Angeles Mayor has been appointed America’s ambassador in India What is his name?

 Ans.   Eric gaarsey

Q 2.     Indian-American Health Policy Expert Dr. Mina Seshamani has been made to whose director?

Ans.     US Center for Medicare

Q 3.     Who has appointed the Chairman of the Public Accounts Committee (PAC) in West Bengal?

Ans.    Mukul Roy

Q 4.    Scientists of Punjab Central University have discovered a new species of plants in Antarctica, what

           has name been given to him?

Ans.    braayam BhartiAnesis

Q 5.    Which Indian economist has been awarded Hambolt Research Award 2021?

Ans.     Kaushik Basu

Q 6.    What is the two new species of spiders have been found in the Jharkar Range of Chirang Reserve  

            Forest of India?

Ans.    Assam

Q 7.    Which day is celebrated across the world on July 11?

Ans.    World population day

Q 8.    Which bank’s CEO Shyam Srinivasan has been appointed the bank’s CEO for a period of three

            years?

Ans.    Federal bank

Daily current affairs In English, current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs english,

top 10 current affairs in english,11 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021



Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment