Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 19 January 2022

Daily Current Affairs In English 19 January 2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

Q 1.     Know the songwriter, the director has passed away at the age of 73

Ans.     Aalpi Ranganath

banner

Q 2.     Which state government In civil service exam Age limit has increased to 32 years from 38 years

Ans.    Odisha

Q 3.    Chairman of Apparel Export Promotion Council (AEPC) has been appointed

Ans.    Narendra Kumar Goenka

Q 4.     Which High Court has become the of country first high court of establishing a justice watch

Ans.     Gujarat High Court

Q 5.     17-year-old tigress has passed away from which name in the Pench Tiger Reserve of Madhya

           Pradesh?

Ans.    Supermom and callerwali

Q 6.     Which famous environmentalist has death at the age of 89?

Ans.     MK Prasad

Q 7.     Haryana Government has appointed the president of the State Women Commission

Ans.    Renu Bhatia

Q 8.     Which state government has recently announced 75% of the jobs reserved for local residents in

             the private sector?

Ans.     Haryana government

Q 9.     The famous Kathak artist Emperor Pandit Birju Maharaj has recently died at the age of how much

Ans.     83 years

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

19 January current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,