Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 14 April

Daily Current Affairs In English 14 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Recently Prime Minister Narendra Modi has announced the launch of which version of Raisina Sawand?

Ans.   Sixth edition

Q 2.    Which player became the first batsman in IPL item 350 sixes in the 14th season of IPL?

Ans.   Chris gale

Q 3.    Which Indian cricket team’s bowler has been elected the ICC Player of the Month for March?

Ans.   Bhuvaneshwar Kumar

Q 4.   Which National Award winner has actor Veera Satidar passed away?

Ans.  The court

Q 5.   Which great man’s birth anniversary is celebrated on 14 April in India?

Ans.   Dr. Bhimrao Ambedkar

Q 6.   Which country has recently become the world’s largest free trade conglomerate?

Ans.   Singapore

Q 7.   At what age was Yasuko Tamaki given the Guinness World Record as the oldest office manager’s

           certificate?

Ans.   90 years

Q 8.   sputnik-v Which country has become the 60th country to approve Russian vaccine?

Ans.   India

Q 9.   In which country Indian High Commission has launched Sanskrit teaching app “Little Guru”?

Ans.   Bangladesh

Q 10.  Which Delhi girl has topped UPSC PCS 2020 exam?

Ans.    Sanchita

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment