Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 26 May

Daily Current Affairs In English 26 May

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly.

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

You can see questions of current in this post.

Q 1.   Recently the world famous company has announced the closure of the popular web browser Internet

           Explorer?

Ans.    Microsoft

Q 2.     Hockey India was honored with which prestigious award during the Hockey Invites Conference?

Ans.     Etienne Gleichich

Q 3.     Recently the Sports Ministry has approved the opening of how many Khelo India centers in 7 states?

Ans.    143 Khelo India Center

Q 4.     Recently, Narendra Batra of India has been appointed as the President of International Hockey

            Federation?

Ans.    second time

 Q 5.    Who has been awarded the International Dublin Literature Prize 2021?

Ans.    Valeria Lucelli

Daily current affairs In English

Q 6.    After various states, which state has now announced the introduction of Vatsalya scheme to cover the

            expenses of the children of those who lost their lives from Corona?

Ans.    Government of Uttarakhand

Q 7.     Which land has been surrendered by the Himachal Pradesh government with the Land Ceiling Act?

Ans.     To tea gardens

Q 8.     Which golfer became America’s first golfer to win the PGA Championship at age 50?

Ans.    Phil mickelson

Q 9.    After Toute, the Meteorological Department has issued a warning against which storm to hit the coast

of West Bengal and Orissa in the next 24 hours?

Ans.    Yase

Q 10.   How many concentrators of 10 liters capacity have been announced by the BCCI to fight the corona

             epidemic?

Ans.      2 thousand concentrators

Daily current affairs In English, current affairs gk questions, prepare general knowledge

today current affairs in english, top 10 current affairs in english, 26 may current affairs


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment