Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 15 November 2021

Daily Current Affairs In English 15 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      Who “Harbinger 2021 Innovation for Transformation” The first global haikathon of the name is

              ready to organize

Ans.      reserve Bank of India

Q 2.      Which state has been provided to INDIA TODAY TURIGM Award held in Delhi?

Ans.      bihar

Q 3.      Which player has been the captain of the team for Hockey Male Junior World Cup 2021?

Ans.      Vivek Sagar Prasad

Q 4.      Which state of India will host the leading technologist series in Start-up Mission and Cisco

              Launchpad Accelerator Program?

Ans.       Kerala

Q 5.       Which bank has appointed actor Jubin Garg to his new brand Ambassador for Assam?

Ans.       bandhan bank

Q 6.      Name of Central Law and Justice Minister Who has recently launched tele-mail mobile app for

             citizens

Ans.     Mr. Kirin Rijiju

Q 7.    Which Ministry has started awareness campaign at the cleaning friend security challenge?

Ans.     Ministry of Housing and Urban

Q 8.     Which State Chief Minister Charajit Singh Channi has made a Punjabi language mandatory for all

            students in schools?

Ans.     Punjab

Daily Current Affairs In English 14 November 2021

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,15 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment