Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 18 November 2021

Daily Current Affairs In English 18 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      Where to deal with air pollution, the central government has announced to keep all the schools

              closed and working with 50 percent employees.

Ans.     All state of Delhi and NCR

Q 2.     Which village of Telangana has been selected the world’s best tourist village?

Ans.    Pochampalli

Q 3.    Recycling domestic waste To deal with pollution 17th KidsRights International Children’s Grinding

           Prize has been provided

Ans.    Vihan Agarwal (17 years) and November Agarwal (14 years

Q 4.    Who has been awarded tameez patrlar Award 2021 at the age of 18?

Ans.    V. Vartharajan

Q 5.    Which Ministry has recently been constituted the Hindi Advisory Committee?

Ans.    Ministry of power

Q 6.    Which state has recently launched “Duare Ration Scheme”?

Ans.    West Bengal

Q 7.     Which Ministry has inaugurated “Tech Nev @ 75”?

Ans.     Ministry of Science and Technology

Q 8.     Which state’s Pochampalli village has been selected the world’s favorite tourism village

Ans.    Telangana

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,18 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment