Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 19 April

Daily Current Affairs In English 19 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.    Recently famous litterateur of which language. Has Narendra Kohli passed away?

Ans.    Hindi

Q  2.    How old has Hollywood actress “Harry Potter” series actress Helen McCrory recently passed away?

Ans.    52 years

Q 3.    Recently the organization has launched Government Securities Acquisition Program (G-SAP)?

Ans.    Reserve Bank of India

Q 4.     Which day is celebrated on April 19 around the world?

Ans.    World liver day

Q 5.    India’s Mirabai Chanu has set a new world record by lifting how many kilograms in the Asian

           Championship at Clean and Jerk?

Ans.    119 kg

Q 6.   In how many kilogram category did Ravi Kumar win the gold medal in the Asian Wrestling

          Championship?

Ans.   63 Kg Sq

Q 7.   In which Indian state has the approval of Rs 110 crore for the Ropex jetty project on the Dhamra river?

Ans.   Odisha

Q 8.   Which star wrestler has won a gold medal in the Asian Wrestling Championship (53 kg category)?

Ans.   Vinesh Phogat

Q 9.   After Virat Kohli, which player became the second player to play 200 matches for a team?

Ans.    Mahendra Singh Dhoni

Q 10.  Which famous actor of Tamil films has died at the age of 59 from a heart attack?

Ans.     Discretion

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

current affairs today in english

10 current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment