Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 2 July 2021

Daily Current Affairs In English 2 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly.

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Who has been appointed as a new police chief (DGP) of Uttar Pradesh?

Ans.    IPS officer Mukul Goyal

Q 2.    Which batsman has reached the first place in the latest rankings released from the ICC?

Ans.     Ken Williamson

Q 3.      Actress Temple Vedi’s husband and filmmaker have died at the age of 50, what was their name?

Ans.      Raj skill

Q 4.     The 12-year-old chess player of Indian origin has become the youngest Grandmaster in the world.

            What is his name?

Ans.    Abhimanyu Mishra

Q 5.    Recently, Central Government which App launched the to give farming information to farmers?

Ans.    Self-reliant agricultural app

Q 6.    According to the order issued by the Department of Personnel and Training, the CEO of the Policy

            Commission has been extended to Amitabh Kant’s term for how long?

Ans.    1 year

Q 7.    Who has recently approved the merger of Tech Data Corporation with sinek‍s Corporation?

Ans.    Indian Competition Commission

Q 8.    Union Cabinet has approved the Memorandum of Understanding between India and which

           country in the health research sector?

Ans.    Nepal

Q 9.    Which state government has recently launched IT policy for 2021-24?

Ans.    Andhra Pradesh Government

Daily current affairs In English, current affairs gk questions,today current affairs in english,

top 10 current affairs in english,1 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment