Daily Current Affairs In English 2 September 2023

by Daily current affairs in Hindi
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation for these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also, do it. 10 current affairs in English, But some youngsters are very good at passing that exam. daily current gk in English, And they get jobs but some youths do not get jobs and apply for the exam.

Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs, From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, of current affairs. 

Today’s current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer to different topics in a government job is asked. Which one subject is ( general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.

Today, we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations for every job. Can be your mind. Therefore, you can get  Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

banner

Current Affairs Today in English

Question 1. Who has recently been honored with the ET Leadership Excellence Award?

Answer: Parmeet Singh Sood

Question 2. Where has the Union Minister Nitin Gadkari launched the world’s first ‘100% Ethanol’ car recently?

Answer: New Delhi

Question 3. Which state government has recently tied up with German professional football league ‘Bundesliga’?

Answer: Maharashtra

Question 4. On which day “National Small Scale Industries Day” has been celebrated recently?

Answer: 30 August

Question 5. Who has recently been appointed by Century Mattress Company as its new brand ambassador?

Answer: ‘P.V Sindhu

JEE Main 2023 Application Form Edit Last Date

Question 6. Which state has been on top in minor irrigation schemes?

Answer: Uttar Pradesh

Question 7. Where was the ‘G20 Forest Health Workshop’ inaugurated recently?

Answer: Bangalore

Question 8. Which country has recently played the opening match between Pakistan and Nepal?

Answer: Asia Cup 2023

Question 9. Who has recently become the first Indian woman to win the International Emmy Award?

Answer:  Ekta Kapoor

 Question 10. Which city has won the Major Dhyan Chand Hockey Tournament 2023?

Answer: Srinagar

10 current affairs in English

We will meet again with a new post everyday to keep you guys updated so we can learn more about what is happening in the current affairs world. stay tuned for more updates like this. good bye.

Rajasthan Board Class 10, 12 Date Sheets; Check RBSE 2023 Complete Time Tables

★★★★ You Can Also Read ★★★★

📣 Current question is now on Social Sites:- Facebook Instagram Pinterest Tumblr , TO Get All The Latest News, Like, Follow, and bookmark our website, CURRENT QUESTION



Daily Current Affairs In English,10 current affairs in English, current question, the question of current affairs, daily current gk in English, G.K. Questions, General Knowledge, Focus on Competition Exams like SSC, RAILWAY JOBS, BANKING SECTOR 


Daily Current Affairs In Hindi

You Can Also Watch Us On YouTube

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy