Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 22 April

Daily Current Affairs In English 22 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.  Recently Italy has launched its first mega food park project in Phanidhar in which state of India?

Ans.  Gujarat

Q 2.  Recently, scientists of which country launched the world’s largest “underwater neutrino telescope”

          named “Baikal GVD” in Baikal?

Ans.  Russia

Q 3.   Which state government has enacted the Essential Services Maintenance Act recently?

Ans.   Government of Chhattisgarh

Q 4.   Which company ranked first on the global smartphone market share and wholesale sales in the March

           quarter?

Ans.    Samsung

Q 5.    Recently, Sivasubramanian Raman took charge as the chairman and managing director of which bank?

Ans.   Small industries development bank of india

Q 6.   Which day is celebrated all over the world on 22 April?

Ans.   World earth day

Q 7.    Which state has recently presented its annual action plan under the Jal Jeevan Mission?

Ans.   Arunachal Pradesh

Q 8.   Which former Sri Lankan cricketer has been banned by the International Cricket Council (ICC) for 8

           years in violation of anti-corruption rules?

Ans.   Dilhara Lokohiti

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

current affairs today in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment