Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 24 April

Daily Current Affairs In English 24 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.  From which home atmosphere, NASA’s Persistence Rover has created history by purifying carbon dioxide

          and converting it to oxygen?

Ans.   Mars Planet

Q 2.   India has ranked in the Energy Conversion Index of 115 countries?

Ans.   On the 87th

Q 3.   Who has recently approved Zydus Codila Company’s drug for the treatment of corona for use on adults?

Ans.   Drugs Controller Journal of India

Q 4.   Which city of India has Vibha Harish named in the Under 30 list of Asia Fobbers?

Ans.   Bengaluru

Q 5.   On which mountain Indian climber Anita Kundu has climbed 24 hours continuously and hoisted the

           tricolor of 6 thousand 119 meters height?

Ans.   Lobuche

Q 6.   Which Indian-American woman will work for America’s first Indian-American Associate Artani General?

Ans.   Vanita Gupta

Q 7.   Rekha Menon has been appointed as the President of which company for FY 2022?

Ans.   NASSCOM

Q 8.   In which country is the publishing house Aspire Media Entrepreneurship Media launched the Small

          Enterprises USA portal?

Ans.   America

Q 9.   Which player has become the first batsman to score 6 thousand runs in IPL?

Ans.   Virat Kohli

Q 10.   Which Indian institution has been ranked in the World’s Top 200 universities list in the Times Higher

            Education Impact Ranking 2021?

Ans.    Lovely Professor University (LPU)

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

current affairs today in english

current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment