Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 27 April

Daily Current Affairs In English 27 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q  1.   Which corona vaccine has recently started production of Zydus Cadila Health Care of India?

Ans.    Zycov-d

Q 2.   Which organization has recently developed single crystal blades for helicopter engine applications?

Ans.   Defense research and development organization

Q 3.   Recently, former managing director of which car manufacturing company Jagdish Khatar has passed

           away?

Ans.  Maruti Suzuki

Q 4.   Recently Singapore and which country have tied up to promote technology based startups?

Ans.   India

Q 5.  Which country has recently lifted the ban on Johnson & Johnson’s single dose vaccine?

Ans.   America

Q 6.   How many years has the dantak project completed in Bhutan recently?

Ans.    60 years

Q 7.   Who has been awarded the Best Feature Film Award at the 93rd Oscar Awards?

Ans.   Nemadland

Q 8.   On whom is the basic customs and health cess removed by the Government of India for the next three

           months?

Ans.    On medical oxygen and equipment

Q  9.   The legend of Hindustani classical music passed away at the age of 70 after being hit by Corona, what

           was his name?

Ans.    Rajan Mishra

Q 10.   Which Rajasthan Royals player has withdrawn his name due to personal reasons?

Ans.    Andrew Ta

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment