Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in Hindi

Q 1.   Who was elected as the new Chief Minister of Assam State, will take oath as Chief Minister today?

Ans.   Himant Biswa Sarma

Q 2.   Who has won the Madrid Open tennis tournament by defeating world number one tennis player Ashley

           Barty?

Ans.   Arena Sabalenka

Q 3.    Which app has been launched by CBSE Board to provide support to children with mental health problems?

Ans.    Friend for life

Q 4..    Which award has been announced by Odisha State Government to start the award for literature?

Ans.     Manoj Das International Literary Award

Q 5.    Who has been awarded the Woody Guthrie Award 2021?

Ans.    Bruce Springsteen

Daily Current Affairs In English

Q 6.    Recently Himat Biswa Sarma was sworn in as the Chief Minister of which state?

Ans.    15th Chief Minister

Q 7.    Which player has won this title for the second time by winning the Madrid Open 2021?

Ans.    Alexander Zverev

Q 8.     Which day is celebrated on 11th May in whole of India?

Ans.     National Technology Day

Q 9.      Which player has been honored with the ICC Men’s Player of the Month Award for April?

Ans.     Babar Azam

Q 10.   Which commission has approved the proposed sole control of Ingram Micro Inc. by Imola acquisition

              acquisition corporation?

Ans.      Competition Commission of India

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

Today Current Affairs in Hindi

top 10 current affairs in english
May current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment