Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 30 April

Daily Current Affairs In English 30 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Who became the brand ambassador of Allstar Trader?

Ans.   Monty panesar

Q 2.    Which day is celebrated on 30th April?

Ans.    Ayushman India Day

Q 3.    Which country has launched the main module for the permanent space center?

Ans.    China

Q 4.    Which astronaut died recently as a crew member of the Apollo 11 mission?

Ans.    Michael collins

Q 5.    Which famous Hindi songwriter has passed away at the age of 78 due to Corona?

Ans.   Dr. Kunwar restless

Q 6.    In which post has the Ministry of Personnel appointed TV Secretary Somanathan?

Ans.    Finance secretary

Q 7.    Senior Congress leader and former Maharashtra minister died due to Corona’s grip. What was his

            name?

Ans.     Eknath Gaikwad

Q 8.     Which player became the first batsman to score 50 fifties in IPL?

Ans.     David warner

Q 9.     Which security has been provided by the Ministry of Home Affairs to aadar Poonawalla, CEO of Serum

             Institute?

Ans.     Y range

The Vice President of the Indian Olympic Association passed away after a long illness. What was his name?

Janardan Singh Gehlot

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english
april current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment