Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 5 August 2021

Daily Current Affairs In English 5 August 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      What is their name for the President of the T-Series company has resigned?

Ans.      Vinod Bhanushali

Q 2.       Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal has launched a new platform?

Ans.       Delhi @ 2047

Q 3.       Which company has appointed actress Priyanka Chopra as his global brand ambassador?

 Ans.     Bvlgari

Q 4.      100 percent Kovid-19 vaccination has become the first city of the country?

Ans.     Bhubaneswar

Q 5.      Which famous Kathakali artist honored with the Music Drama Academy Award has passed away

             at the age of 81?

 Ans.    Nelliode Vasudevan Nambudiri

Q 6.     Power Grid Corporation of India has successfully launched how many kilometers transmission line

             in Ladakh’s Aryan Valley?

Ans.     40 kilometers

Q 7.     Which of the following cabinets have approved the medical oxygen production promotion policy

Ans.     Delhi Cabin

Q 8.     Who has recently passed the Required Defense Service Bill -2021

Ans.     Lok Sabha

Q 9.     In the Tokyo Olympics 2020, Indian women’s Boxer Lovelana Borgohen won Bronze Medal in how

            many kgs?

Ans.    69 kg

Daily current affairs In English,current affairs gk questions,today current affairs in english,

10 current affairs in english,current question,top 10 current affairs in english,

5 August current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment