Daily Current Affairs In English 2 January 2021

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that exams. daily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

Q 1. Recently Prime Minister Narendra Modi has launched Blockchain based digital degree under which IIT institute under the National Blockchain Project?
Ans. IIT Kanpur

Q 2. Which state government has recently partnered with NPCI and SEBI to implement “E RUPI”
Ans. Karnatak Government

Q 3. Who has been appointed by the Central Government as the new Chairman of Railway Board?
Ans. vinay kumar tripathi

banner

Q 4. Which Indian female cricketer has been named as the Cricketer of the Year?
Ans. smrti mandhana

Q 5.Which famous Malayalam actor has passed away at the age of 97
Ans. gk Pillai

Q 6. Who has taken over as the Director of Pipelines in Indian Oil Corporation Limited?
Ans. DS nanaware

Q 7. Has been conferred with the CEO Winner of the Year 2021 Award
Ans. Kishor kumar yedav

Q 8. Vasudevan PN has been re-appointed as MD and CEO of which bank?
Ans. equitas small finance bank

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

2 January current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hindi, top 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy