Daily Current Affairs In English 20 May 2022

0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

10 current affairs in english

Q 1.      When has recently celebrated ‘International Museum Day’

Ans.     18 May

banner

Q 2.     Recently Naveen Srivastava has become the ambassador of India in which country?

Ans.     Nepal

Q 3.     Sunil Arora has been nominated as the new non -executive chairman of which board?

Ans.    Village advancement board

Q 4.     Recently, Gopal Vitthal has been appointed as MD & CEO of which company?

Ans.     Airtel

Q 5.    Under whose chairmanship has the Central Government announced the formation of the Indian

            Cotton Council?

Ans.    Suresh Bhai Kotak

Q 6.    Recently Dr. Kamal Bawa has been selected for which academy?

Ans.    National Science Academy of Americ

Q 7.    Which state will host the first national conference of women MLAs?

Ans.    Kerala

Q 8.    Who has been appointed as L&T’s MD & CEO recently?

Ans.     Sn Subrahmanyam

Q 9.    Who has recently received the highest ‘British honorary prize’?

Ans.   Ajay Piramal

Q 10.    Which climber has recently conquered Mount Everest for the 16th time?

Ans.      Kenton cool

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

20 May current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy