Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 28-May-2022

Daily Current Affairs In English 28-May-2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

Q 1.      Which place has India secured in the World Economic Forum Travel and Tourism Development

banner

              Index 2021?

Ans.     58th (1st- Japan)

Q 2.      Recently, the Chief Minister of which state has launched the Olympic Price Education Program

             (OBEP) of the International Olympic Committee?

Ans.      Odisha

Q 3.      Which is the first metro city to prepare a detailed register of biodiversity?

Ans.      Kolkata

Q 4.     The Hindi novel “Tomb of Sand” has become the first book of any Indian language to win the

              International Booker Award. Who is the author of this book?

Ans.      Geetanjali Shree

Q 5.       How much has Moody’s Investors Service reduced India’s economic development estimate from

              9.1% to?

Ans.       8.8%

10 current affairs in english

Q 6.       Which ministry has recently launched “Swachh Survekshan 2023”

Ans.       Union Housing and Urban Affairs Ministry

Q 7.        A state -of -the -art supercomputer Param Porul has been inaugurated in the NIT of which city

Ans.       Tiruchirappalli

Q 8.       Which institute director A Gopalakrishnan has won the Vasvik Industrial Research Award 2020

Ans.      ICAR-central marine fishery research institute

Q 9.      Who has recently canceled the permanent recognition of Indian Commodity Exchange Limited

Ans.     Sebi

Q 10.    India has started the Olympic Price Education Program in which state?

Ans.       Odisha

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

28 May current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,