Daily Current Affairs In English 31 August 2021

by Daily current affairs in Hindi
0 comment
Daily Current Affairs In English


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Which cricketer played by India has taken retirement from all formats of cricket?

banner

Ans.    Stuart Binny

Q 2.   UCO Bank has announced to increase the Which Term of post for two years

 Ans.     MD & CEO

Q 3.     Which former president of the International Olympic Committee has died at the age of 79

Ans.    Jacques

Q 4.     Given the Corona Epidamic, how long has the stoppage on the international passenger flights?

Ans.    By September 30

Q 5.    Sports Minister Anurag Thakur has launched the app on the National Sports Day celebrated

            tomorrow?

Ans.    Fit India App

Q 6.    Which has recently launched the web version of the E-Gopala app developed?

Ans.    National dairy development board

Q 7.    Which of these Aerospace Company has launched ants, Avocado and Robotic Arm for the space

            station?

Ans.    Space X

Q 8.     Tell the name of the Young cases of India and Sports Minister who has recently launched the fit

             India mobile application?

Ans.    Anurag Singh Thakur

Q 9.    Which of the ministry has launched the Wi-Brake App from the science building?

Ans.    AYUSH Ministry

Q 10.   Indian shooter Avani lekhra have won gold medal in the air rifle in Tokyo Paralympic?

Ans.    10 meters

Q 11.  Mrs. Nirmala Sitaraman has In which state inaugurated the 132/3/11 KW Mohanpur all the

            station?

Ans.     Tripura

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,30 August current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english



Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy