Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 25 May

Daily Current Affairs In English 25 May

by Current2021


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly.

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

You can see questions of current in this post.

Q 1.    Which university has made it to the top 200 institutes of the country for the second consecutive year?

Ans.    Rabindranath Tagore University

Q 2.   “Mini Heart” Scientists from which country developed a masterpiece in the lab for the first time?

Ans.    Austria

Q 3.    Recently, former Chairman of which commission of India Srikumar Banerjee has passed away?

Ans.    Atomic Energy Commission

Q 4.    Which state government has recently started the Sanjeevani project for corona patients?

Ans.   Government of Haryana

Q 5.    For how many years has the Asian Cricket Council postponed the Asia Cup 2021?

Ans.   2 years

Daily Current Affairs In English

Q 6.   Which day is celebrated on May 25 around the world?

Ans.   International Missing Children’s Day

Q 7.   Which state government has recently launched Vatsalasya scheme?

Ans.   Government of Uttarakhand

Q 8.   Whose President Dr. Narendra Dhruv Batra of India has been elected for a second term?

Ans.   International Hockey Federation (FIH)

Q 9.   Name the Minister of State for Finance and Corporate Affairs, who has recently launched the first phase

of MCA 21 version 3.0?

Ans.    Anurag Singh

Q 10.   When has the Asian Cricket Council (ACB) announced the postponement of the 2021 Asia Cup?

Ans.     In 2023

Daily current affairs In English, current affairs gk questions, prepare general knowledge

today current affairs in english, top 10 current affairs in english, 25 may current affairs


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment