Daily Current Affairs In English 7 January 2023

by Daily current affairs in Hindi
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

today current affairs

Daily Current Affairs In English

Question 1: Recently which country has approved the use of the world’s first vaccine for honeybees?

Answer: America

banner

Question 2: India has recently overtaken which country to become the third largest auto market globally?

Answer: Japan

Question 3: Where will the first G-20 meeting be held in India recently?

Answer: Puducherry

Question 4: Which state government has recently announced its highest civilian awards for 2022-23?

Answer: Assam

Question 5: Recently ISRO has tied up with whom to promote spacetech startups?

Answer: Microsoft

Question 6: Which country has recently sent a platoon of women peacekeepers for the UN mission?

North India

Question 7: Recently which country’s female cricketer Belinda Clarke has unveiled her own statue?

Answer: Australia

Question 8: Where has Union Home Minister Amit Shah inaugurated the 120 feet high ‘Polo Statue’ recently?

Answer: Manipur

Question 9: Which bank has recently launched the ‘Jahan Bandhan, Vahan Trust’ campaign?

Answer: Bandhan Bank

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी

7 January current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy