Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 20 July 2022

Daily Current Affairs In English 20 July 2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English


Daily Current Affairs In English
. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

Daily Current Affairs In English

Q 1.     Which of the following launched “Jagriti” mascot for consumer rights?

banner

Ans.     Department of Consumer Affairs

Q 2.      Which of the following Union Ministers has recently launched the fourth P17A stealth frigate

             “Doonagiri” in the Hooghly River in Kolkata?

Ans.      Rajnath Singh

Q 3.       How many members have been announced by IOA recently for Commonwealth Games

Ans.      322 member

Q 4.       In which of the following IIT Institute has inaugurated census data workstation?

Ans.      IIT Delhi

Q 5.      Indian Grandmaster Arvind Chidambaram has recently won the 41st Villa de Bennas

             International Chess Open held in which country?

Ans.     Spain

Q 6.     Nirmal Singh Kahal, former president of which of the following state and leader of Shiromani

            Akali Dal (SAD), has passed away?

Ans.    Punjab

Q 7.    Recently, which institute has established a Made-in-India Surgical Robotic System “SSI-Mantra”

            for the first time?

Ans.    Rajiv Gandhi Cancer Institute

Daily Current Affairs In English

Q 8.     In which of the following state the country’s first monkey case has been found?

Ans.     Kerala

Q 9.     Which former captain of the Indian cricket team has been honored by the British Parliament?

Ans.     Sourav Ganguly

Q 10.    Vedanta has partnered with the Startup Deact Technologies set up in which IIT institute?

Ans.      IIT Madras

Q 11.    Which of the following players recently won the first Super 500 title of his career?

Ans.    PV Sindhu

Q 12.   Who has recently taken over as Director of REC Limited?

Ans.      VK Singh

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

20 july current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,