Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 26 May 2022

Daily Current Affairs In English 26 May 2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

Q 1.    Which company has become the first company to do business in the Indian gas exchange?

An.     ONGC

banner

Q 2.     Recently, the agreement has been signed between India and which country for cooperation in the

             fertilizer sector?

Ans.      Jordan

Q 3.     Recently, where is the fourth edition of Shiroi Lily Festival 2022 going to start?

Ans.     Manipur

Q 4.     The Uttarakhand government has signed a memorandum of agreement for the development of

            new and renewable energy projects with which company?

Ans.    Bharat Petroleum Corporation Limited

Q 5.     Recently, who has received an honorary officer of the order of the British Empire (OBE) by the

            Queen?

Ans.    Teen Jayaraman

Q 6.     Energy and Urban Development Minister Arvind Sharma has recently launched a “possible” portal

            for which state

Ans.    Uttar Pradesh

Q 7.    With whom has BCCI recently tied up for the Women’s T20 Challenge

Ans.    NFT Partner

Q 8.     The recent Sangeet Kalanidhi Award has been announced by whom 2020-22

Ans.     Music academy

Q 9.     Who has recently launched “Abha)” mobile application?

Ans.     National Health Authority (NHA)

Q 10.   Who has been appointed as the chairman of the Committee B in the 75th World Health

              Assembly?

Ans.      Union Secretary Rajesh Bhushan

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

26 May current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,