Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 27 June 2021

Daily Current Affairs In English 27 June 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly.

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.   Indian Union Cabinet has approved the mission for research in deep sea?

Ans.   Deep Ocean Mission

Q 2.   Which state are the first three places in implementing India Smart City Project of Central Urban

           and Housing Ministry?

Ans.   Uttar Pradesh (first), Madhya Pradesh (II), Tamil Nadu (III)

Q 3.   Defense Research and Development Organization DRDO has developed a successful test of which

           rocket expanded version of which rocket?

Ans.    Pinak

Q 4.    Who has been appointed as a Vice Chancellor of Delhi Sports University?

Ans.    Karam malleshwari

Q 5.    In the Smart City Awards 2020 Indore and which city has been in the country in 100 cities?

Ans.    surat

Q 6.    Shri Ravi Shankar Prasad has recently started a formal introduction of which e-filing portal of

            Income Tax Appellate Tribunal?

Ans.    E-ITAT e-

Q 7.    Who has recently launched the “The India Story” booklet on Indian initiatives shaped?

Ans.    R. K. SINGH

Q 8.    National Skill Development Corporation and who has recently launched the digital championship

            program?

Ans.   Watsup

Daily current affairs In English, current affairs gk questions, prepare general knowledge,

today current affairs in english, top 10 current affairs in english, 27 June current affairs


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment