Daily Current Affairs In English 25 April 2023

by Daily current affairs in Hindi
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 

“Daily Current Affairs and G.K. Questions in English for Competition Exam “

Remaining refreshed with current Affairs and having major areas of strength for an of general information (G.K.) are essential components for outcome in cutthroat tests. Whether getting ready for common administrations, banking, government work tests, or other cutthroat tests, a complete comprehension of late occasions and a wide information base are significant.

Significance of Day to day Current Undertakings:

banner

Importance: Current undertakings give understanding into continuous occasions broadly and universally, enveloping legislative Affairs, financial matters, science, innovation, climate, and so forth.

Test Concentration: Serious tests frequently incorporate areas devoted to current Affairs, testing competitors’ mindfulness and comprehension of late turns of events.

Scientific Abilities: Remaining refreshed helps in creating logical and decisive reasoning abilities, urgent for critical thinking in tests.

10 current affairs in English, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs, From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.


If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination.

Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is ( general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.

Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get  Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

Current Affairs Today in English

Question 1 – Which IIT will set up its first international campus in Tanzania recently?

Answer – IIT Madras

Question 2 – Recently the Indian Army has tied up with which university to impart Chinese language training to military personnel?

Answer – Tezpur University

Question 3 – Recently Narayan Prasad South has taken charge as the new Foreign Minister of which country?

Answer – Nepal

Question 4 – In which state assembly recently the Factory (Amendment) Act 2023 has been passed

Answer – Tamil Nadu

Question 5 – In which country has the Jeetgarhi festival been celebrated recently?

Answer – Nepal

10 current affairs in English

Question 6 – Where is the recently held two-day EU: Indian Aviation Summit

Answer – New Delhi

Question 7 – Recently who has been appointed as Military Advisor in the National Security Council Secretariat

Answer – Sandeep Singh

Question 8 – Recently who has been named as the CMD of Bharat Dynamics Limited

Answer – O Madhavrao

Question 9 – Recently Jio Cinema has made whom as its brand ambassador?

Answer – Rohit Sharma

Question 10 – When has the birth anniversary of William Shakespeare been celebrated recently?

Answer – 23 April

Question 11 – Recently the Government of India said that 4G mobile towers have been dedicated to the nation.

Answer – Arunachal Pradesh

★★★★ You Can Also Read ★★★★

📣 Currentquestion is now on Social Sites:- Facebook Instagram Pinterest Tumblr , TO Get All The Latest News, Like, Follow, and bookmark our website, CURRENT QUESTION



Daily Current Affairs In English,10 current affairs in English, current question, the question of current affairs, daily current gk in English


Daily Current Affairs In Hindi

You Can Also Watch Us On YouTube

https://youtu.be/Yswe4rqzek8

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy