Daily Current Affairs In English 6 May 2023

0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation for these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also, do it. 10 current affairs in English, But some youngsters are very good at passing that exam. daily current gk in English, And they get jobs but some youths do not get jobs and apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs, From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, of current affairs. today’s current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer to different topics in a government job is asked. Which one subject is ( general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.

Today, we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations for every job. Can be your mind. Therefore, you can get  Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

Current Affairs Today in English

Question 1– Recently which state government has planned to develop ‘Ramaland’ on the basis of ‘Disneyland’?

Answer – Uttar Pradesh

banner

Question 2– Recently who has been invited as the guest of honor in the ‘Bastel Day Parade’ of France?

Answer – Narendra Modi

10 current affairs in English

Question 3- Who has recently been appointed as the next chairman of ‘Coal India’?

Answer – Polavarapu M Prasad

Question 4– Who has recently won its first ‘Italian Serie A title’

Answer – Nepal

Question 5– Which country has recently launched its own ChatGPT Gigachat?

Answer – Russia

Question 6– Who has been honored with the Honorary Palme d’Or at the 76th Cannes Film Festival?

Answer – Michael Douglas

Question 7– Recently who has been appointed as the brand ambassador of ‘Wakefit’

Answer – Ayushman Khurana

Question 8– Where has the world’s largest ‘Franchise Chess League started recently?

Answer – Dubai

Question 9– Where has the ‘River Cities Alliance Global Seminar’ been organized recently?

Answer – New Delhi

★★★★ You Can Also Read ★★★★

📣 Currentquestion is now on Social Sites:- Facebook Instagram Pinterest Tumblr , TO Get All The Latest News, Like, Follow, and bookmark our website, CURRENT QUESTION



Daily Current Affairs In English,10 current affairs in English, current question, the question of current affairs, daily current gk in English


Daily Current Affairs In Hindi

You Can Also Watch Us On YouTube

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy